Здравейте! Вчера, 20.07.2023г.,  бе проведена акция на полицията за задържане

...
Здравейте! Вчера, 20.07.2023г.,  бе проведена акция на полицията за задържане
Коментари Харесай

Два буса полиция ловят 16 -годишен дилър до мол “Пловдив“

" Здравейте! Вчера, 20.07.2023г.,  бе извършена акция на полицията за задържане на наркодилър. Около 15:00 от ЖР " Тракия "   16- годишно момче се качва в такси и потегля към мол " Пловдив ". През целия път служителите на реда са следели таксито и  сега на идването, до тях стопира бус, от който изкачат униформени и цивилни служители на реда и задържат пасажера. Малко по- късно поставят и белезници и на таксиметровият водач и го изкарват пред колата на капака. Шофьорът е изискал пояснение за какво го задържат, а служителите на реда му споделили да мълчи. В последствие установяват, че таксито е е отишло на поръчка и го пускат. За водача остават напрежението и гадното поведение на служителите на реда, както и неплатения курс. Таксито беше от Зелените. "
Прочетете още
Това известие ни бе изпратено от нашия четец Димитър Канев на публицистичната поща.

Проверка на TrafficNews в във компанията - снабдител на услугата, потвърди  информацията. " Действително е имало такава акция. Нашият водач ни съобщо за случилото се. Той беше извънредно обезпокоен и уплашен. Буквално трепереше. Ние също се разтревожихме, тъй като е възрастен човек- на 68 години е. Не желая да се греша в работата на полицията, само че въпреки всичко такситата са публичен превоз и няма никаква причина органите на реда да се отнасят с тях като с нарушители. Това не е първия случай, имаме няколко такива проблема. Ако въпросният наркодилър бе свален от рейс дали служителите на реда щяха да се държат по този метод с водача на автобуса и с останалите пасажери?! " разясняват от компанията. 

Акцията и резултатите от нея липсват в ежедневния бюлетин на Областната дирекция. Дали при обиска на въпросния дилър са открити опиати към този момент няма информация.  
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР